ice talent trophy 2019

Onze 4de editie van onze internationale kunstschaatswedstrijd Ice Talent Trophy zal plaatsvinden op vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari 2019 op onze vertrouwde Sport Vlaanderen ijshal in Hasselt.  Afhankelijk van het aantal deelnemers kan deze 4de editie reeds starten op donderdag 31 januari!!

The 4th edition of our international competition Ice Talent Trophy will take place on friday 1 and saturday 2 february 2019.  In case of a big number of participants, the competition will start on thursday january 31st

Inschrijven kan via de inschrijvingsformulieren op hskhasselt@gmail.com!!

We hopen jullie allemaal terug te zien in Hasselt!

Announcement itt 2019.pdf
Adobe Acrobat document 1'013.0 KB
ITT 2019 entry form.docx
Microsoft Word document 495.9 KB
planned elements itt 2019.docx
Microsoft Word document 82.6 KB
5-2018-2019_int._interclub_a-competition
Adobe Acrobat document 269.5 KB

Ice Talent Trophy 2018

If you forgot to check out your pictures, taken by our photographer Luca Tonegutti, you can contact him by mail!

info@lucasphoto.it

Podia 2018

Op donderdag 1 februari,  vrijdag 2 februari en zaterdag 3 februari 2018 zal er weer geschaatst worden op de Hasseltse Sport Vlaanderen ijshal tijdens de 3de editie van onze internationale kunstschaatswedstrijd!

Noteer alvast deze data in je agenda!

Er zullen van alle deelnemers foto's gemaakt worden door Luca Tonegutti

Karin's schaatssport

Tijdens deze wedstrijd zal Karin van Karin's Schaatssport.nl aanwezig zijn met schaatskleding, accessoires en geschenken.  Wie wil kan reeds een kijkje nemen op haar website www.karinsschaatssport.nl en eventueel een bestelling doorgeven! info@karinsschaatssport.nl

Op vertoon van jullie clubkaart krijgen jullie 10% korting op schaatsen, zowel complete schaatsen als losse schoenen en/of ijzers.  Deze korting is blijvend!

Ice Talent Trophy 2017

Op vrijdag 3 februari en zaterdag 4 februari 2017 zal er weer geschaatst worden op de Hasseltse Schaverdijn tijdens de 2de editie van onze internationale kunstschaatswedstrijd!

We zijn heel fier dat we schaatsers mogen verwelkomen uit 10 verschillende landen:

België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Finland, Polen, USA en Japan.

Results on skatebelgium.be

Deelnemerslijst Ice Talent Trophy 2017

Ice Talent Trophy HSK
deelnemerslijst 2017.pdf
Adobe Acrobat document 1.8 MB
Startvolgorde ITT 2017.docx
Microsoft Word document 73.3 KB
Time Table ITT 2017
timetabel Ice Talent Trophy 2017 2.pdf
Adobe Acrobat document 347.5 KB
Karin's schaatssport

Tijdens de wedstrijd zullen er foto's getrokken van elke deelnemer.

Deze foto's zullen ter plaatse te koop aangeboden worden op een USB-stick :

10 foto's op stick voor 25€

Ice Talent Trophy 2016

Onze eerste internationale wedstrijd is een feit.  Het was een zeer mooie en gezellige wedstrijd. Aan de talrijke positieve reacties te horen, waren al onze deelnemers zowel uit binnen- als buitenland heel erg tevreden!

Onze club mag ook weer heel trots zijn op zijn schaatsers, onze meisjes schitterden op het ijs!

We behaalden zelfs een podiumplaats!

We willen ook graag al onze recreatieve leden bedanken die een kijkje kwamen nemen en onze meisjes kwamen aanmoedigen! Dank je wel!!

Ice Talent Trophy 2016: enkele sfeerbeelden

Foto Belgisch Kampioenschap 2015

vooraan vlnr: Polina - Line / daarachter vlnr: Feebe - Amber / achteraan vlnr: Daphne - Sarah - Ekaterina - Luna - Julie

Uitslag Ice Talent Trophy HSK

Miniemen Meisjes

1.Nina Pinzarrone BEL

2.Polina Syzdykov HSK BEL

3.Jolien Jennes BEL

5.Line De Graef HSK BEL

12.Amber Costermans HSK BEL

Novice A Meisjes

1.Isabelle Smit NED

2.Jade Hovine BEL

3.Vicky Jansen BEL

12.Julie Mertens HSK BEL

24.Ekaterina Syzdykov HSK BEL

25.Sarah Moors HSK BEL

Junior Ladies

1.Lisa Van Genck BEL

2.Linden Van Bemmel NED

3.Chelsea Verhaegh NED

7.Daphne Reumers BEL

Luna en Feebe konden helaas niet deelnemen aan deze wedstrijd wegens ziekte en een knieblessure.

Ice Talent Trophy HSK

Startvolgorde kan je vinden op www.skatebelgium.be!