Alle kinderen tot 18jaar zijn welkom in onze club om te leren schaatsen of om zijn/haar schaatskunsten te verbeteren!

Schaatservaring is niet nodig!!  We werken met niveau-groepen, waardoor instappen op elk moment mogelijk is.  De monitrices evalueren alle kinderen en laten deze doorschuiven naar de hogere groep indien hij/zij hiervoor klaar is.

Starten kan vanaf 3jaar, wanneer het kind goed kan stappen met de schaatsen aan op de matten langs het ijs.

Uw kind mag 2x gratis komen schaatsen tijdens de groepslessen zodat hij/zij kan uitproberen of het leuk is. Nadien dient u het aansluitingsformulier  in te vullen en het lidgeld te betalen op het rekeningnummer:

BE55 7360 3824 5144 met vermelding "naam van clublid/leden".

De inschrijving is pas geactiveerd wanneer u het aansluitingsformulier heeft terug bezorgd aan het clubsecretariaat, bij mevr. Katrien Dirix.

De recreatieve leden dienen éénmalig een medisch attest te laten invullen door de huisarts, de competitieve leden jaarlijks.

Aansluitingsformulier HSK.pdf
Adobe Acrobat document 173.0 KB
medisch attest.pdf
Adobe Acrobat document 173.5 KB

Er dient voor ieder kind lidgeld én 10-beurtenkaarten betaald te worden.

Elke les wordt er aangeduid welke kinderen aanwezig zijn en wordt er voor hen een beurt afgevinkt op hun 10-beurtenkaart.  Zodra deze vol is, dient er een nieuwe kaart aangekocht te worden, dit per overschrijving op bovenstaand rekeningnummer met vermelding "beurtenkaart, naam".

Op het prikbord aan de kleedkamer wordt er een lijst uitgehangen met namen van wie de beurtenkaarten hernieuwd dienen te worden of het wordt u mede gedeeld aan de balie.

1°kind

2°kind

gezin

Januari-december

€112 (incl. verzekering)

€100 (incl. verzekering)

€222 + €12,50 verzekering per gezinslid

januari-mei

€75 (incl. verzekering)

€63 (incl. verzekering)

€139+€12,5 verzekering per gezinslid

sept-december

€63 (incl. verzekering)

€57 (incl. verzekering)

€111 + €12,5 verzekering per gezinslid

De tarieven voor de 10-beurtenkaarten bedragen:

• zonder huur van schaatsen : €30,00
  • met huur van schaatsen : €44,00

Tijdens de schoolvakanties zullen er GEEN clublessen plaats vinden!

Secretariaat:

Katrien Dirix