Aandacht
Al onze +12jarigen dienen hun mondmasker te dragen tot aan het ijs!!
Gelieve een zakje met je naam erop mee te brengen om je mondmasker in op te bergen net voor je het ijs betreedt.

PROEFLESSEN NIEUWE LEDEN tijdens COVID-periode:

We hebben jammer genoeg moeten beslissen dat we voorlopig GEEN proeflessen kunnen aanbieden aangezien onze bubbels vol zitten.

U mag ons altijd een mail sturen om uw kind op de wachtlijst te laten plaatsen, van zodra er meer ruimte is of de COVID-maatregelen wijzigen, zullen we contact met u opnemen.  Vergeet dus niet uw naam, email-adres, telefoonnummer en leeftijd van de schaatser te vermelden.

Ondertussen hebben alle leden een mail ontvangen met de nieuwe COVID-trainingsuren vanaf 15 september 2020.  Deze bubbels werden ingedeeld om zo alle leden de kans te geven om terug 2x/week te komen trainen en om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Hieronder kan u nog bijkomende info en uitleg vinden mbt de maatregelen naar aanleiding van COVID-19

COVID-19 brief.docx
Microsoft Word document 174.3 KB

OPSTART NIEUWE SEIZOEN

Beste schaatsertjes

We krijgen vanzelfsprekend heel veel vragen over de opstart van het nieuwe seizoen.

We zijn momenteel druk bezig met het opstellen van de COVID-regels die gevolgd moeten worden en de maatregels die daaromtrent genomen zullen moeten worden.  Dit gebeurt in overleg met Sport Vlaanderen.

Jullie zullen hierover heel snel een mail ontvangen, gelieve dus nog even geduld te hebben.

Hou dus allen de website, de facebookpagina en je mailbox in de gaten!

Sportieve groetjes

HSK