COVID-19 update

Beste schaatsers,
Beste ouder(s),

Na zeer verschillende info via evenveel verschillende kanalen, hebben we helaas deze namiddag het spijtige nieuws bevestigd gekregen dat er vanaf vandaag niet meer geschaatst kan worden.
We hadden eerst nog de hoop dat de kinderen tem 2008 wel nog mochten sporten maar helaas.
De komende trainingen voor alle bubbels zullen dus met ingang van vandaag niet meer doorgaan.
Het bestuur van HSK is volop aan het kijken of we tijdens de komende vakantie een sportkamp kunnen inrichten voor kinderen tem 2008. Indien dit mogelijk is zullen we tijdens het weekend hierover de nodige info via mail versturen.
We hopen dat iedereen zich in de komende periode aan de nieuwe maatregelen houdt want wij willen allemaal zo snel mogelijk terug jullie blije snoetjes zien op het ijs.
Hou zeker jullie mail, onze website en facebookpagina in het oog.

Hou het veilig, blijf gezond.
Een zeer droevig HSK team.
Aandacht.
Om ons zo goed mogelijk aan de coronamaatregelen te houden zullen er vanaf vandaag enkele veranderingen zijn voor onze recreanten schaatsers.
*maak je zo veel mogelijk thuis al klaar voor de les.
*ontsmet bij binnenkomen steeds goed je handen.
*bubbel 3 legt zijn spullen op de banken VOOR de drankautomaten.
*bubbel 4 legt zijn spullen op de banken VOOR het EHBO lokaal en de lockers.
*hou zo veel mogelijk afstand OP en NAAST het ijs.
*graag vragen we met aandrang dat de recreanten ouder dan 12 jaar ook op het ijs hun mondmasker dragen!
*blijf na de training niet rondhangen, maar begeef je zo snel mogelijk naar buiten.
* ouders enkel en alleen voor het binden van de schaatsen toegelaten in de ijshal.
*ouders kunnen buiten of in de cafetaria wachten tijdens de les. In de cafetaria gelden natuurlijk de covid 19 regels voor de horeca.
*voel je je ziek, dan blijf je uiteraard thuis.

Wij hopen op jullie medewerking zodat we samen kunnen streven naar een gezonde samenleving en dus een nieuwe sluiting kunnen voorkomen.

Dank.
Hsk

Aanstaande zaterdag 10 oktober gaan onze HSK-girls weer het ijs op tijdens de wedstrijd "Pirouette Skating" te Leuven.

In de namiddag starten June en Alice in de reeks Basic Novice A, daarna volgt Katy in de reeks Advanced Novice B.

Tegen de avond aan treden Line, Nena en Polina aan in de reeks Advanced Novice A en Daphne sluit de avond voor HSK af in de groep Junioren B.

Kom op meisjes, wij duimen!!

Tijdens de "Die Swaene cup" te Heist o/d berg, de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen deden onze Hsk meiden het zeer goed.
In de categorie advanced novice werd Line 3de, Polina 4de en Nena 12de.
In de reeks basic novice werd June 1ste.
Proficiat allemaal !!
Morgen wordt er te Heist op den Berg de eerste wedstrijd van het seizoen gereden.
Omwille van de strenge Covid 19 maatregelen zal de wedstrijd er een beetje anders uitzien dan normaal. Geen supporters en geen lange kür voor de groepen advanced novice en junior.
Nena mag morgen de spits afbijten voor HSK in de reeks advanced novice. Polina en Line zullen later in dezelfde groep ook hun korte kür laten zien.
Later op de dag schaatst June in de reeks basic novice.
Katy, Daphne, Elfya en Alice waren ook ingeschreven maar door het grote aantal deelnemers zijn zij door loting uit de boot gevallen. 🙁
Wij wensen onze HSK meiden heel veel succes toe!!!
Vandaag werd er te Heist op den Berg de eerste competition level test van het seizoen gehouden. Voor HSK kwam Josephine aan de start. Ze deed het prima en behaalde haar test! Nu op naar de competitie. 😉. Proficiat !
Aandacht
Al onze +12jarigen dienen hun mondmasker te dragen tot aan het ijs!!
Gelieve een zakje met je naam erop mee te brengen om je mondmasker in op te bergen net voor je het ijs betreedt.

PROEFLESSEN NIEUWE LEDEN tijdens COVID-periode:

We hebben jammer genoeg moeten beslissen dat we voorlopig GEEN proeflessen kunnen aanbieden aangezien onze bubbels vol zitten.

U mag ons altijd een mail sturen om uw kind op de wachtlijst te laten plaatsen, van zodra er meer ruimte is of de COVID-maatregelen wijzigen, zullen we contact met u opnemen.  Vergeet dus niet uw naam, email-adres, telefoonnummer en leeftijd van de schaatser te vermelden.

Ondertussen hebben alle leden een mail ontvangen met de nieuwe COVID-trainingsuren vanaf 15 september 2020.  Deze bubbels werden ingedeeld om zo alle leden de kans te geven om terug 2x/week te komen trainen en om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Hieronder kan u nog bijkomende info en uitleg vinden mbt de maatregelen naar aanleiding van COVID-19

COVID-19 brief.docx
Microsoft Word document 174.3 KB

OPSTART NIEUWE SEIZOEN

Beste schaatsertjes

We krijgen vanzelfsprekend heel veel vragen over de opstart van het nieuwe seizoen.

We zijn momenteel druk bezig met het opstellen van de COVID-regels die gevolgd moeten worden en de maatregels die daaromtrent genomen zullen moeten worden.  Dit gebeurt in overleg met Sport Vlaanderen.

Jullie zullen hierover heel snel een mail ontvangen, gelieve dus nog even geduld te hebben.

Hou dus allen de website, de facebookpagina en je mailbox in de gaten!

Sportieve groetjes

HSK