Alice, Elfya, June (basic novice A) Line, Mariam, Nena en Polina ( advance novice A) zullen dit weekend hun beste schaatsbeentjes voorzetten op het Belgisch Kampioenschap te Wilrijk.
Vrijdag zullen onze 4 adv.nov meiden hun korte kür rijden. Zaterdag ochtend is het dan de beurt aan de basic nov. meisjes. Later die dag zullen dan de lange kuren gereden worden.
Wij wensen onze HSK meiden heel veel succes toe!!!
Onze 3 HSK meiden hebben vandaag weer het beste van zichzelf gegeven tijdens de Netepark Cup te Herentals. June werd 1ste bij de miniemen. Katy werd eveneens 1ste in de reeks intermediate B en Daphne werd 2de bij de junioren B.
Dikke proficiat van ons allemaal!!!
Morgen wordt er weer door 3 van onze HSK meiden geschaatst. Tijdens de Netepark cup te Herentals zullen June ( miniemen), Katy ( intermediat nov.B) en Daphne ( junior ladies B) HSK vertegenwoordigen.
Wij wensen hen alle 3 heel veel schaatsplezier en succes toe!
Hop, hop, hop, HSK aan de top!
Ook wij drinken #scoormetKraantjeswater drinKraantjeswater kraantjeswater tijdens onze trainingen!
Wat zijn we weer trots op onze meisjes!!!
Tijdens de Rivierencup te Deurne hebben onze HSK girls dat super gedaan!
In de B reeks:
Pre miniemen: June 1ste
Intermediate novice : Katy 1ste
Junior ladies : Daphne 2de

In de A reeks:
Basic novice : Alice 1ste, Elfya 5de
Advance novice : Line 4de, Polina 8ste, Nena 10 de, Mariam 12de.

Hop hop hop hsk aan de top!!
Onze competitieve meisjes starten de herfstvakantie met de Rivieren Cup te Deurne, dit is zowel een A- als een B-wedstrijd.
Tijdens de B-wedstrijd zal
zaterdagochtend June HSK vertegenwoordigen in de categorie Preminiemen, Katy zal later rijden in de categorie Intermediate Novice Girls.
Zondag zal Daphne schaatsen in de categorie Junior Ladies.
Ook in de A-categorie wordt er geschaatst door HSK : Zaterdag schaatsen Alice en Elfya in hun categorie Basic Novice Girls, de korte küren worden ook op zaterdag gereden in de categorie Advanced Novice Girls door Nena, Mariam, Line en Polina.
Op zondag zullen zij HSK nog eens vertegenwoordigen met hun lange kür.
Wij wensen onze meisjes allemaal heel veel succes en plezier
Het wedstrijd weekend zit er op en we mogen terecht fier zijn op onze HSK meiden.
Tijdens hun 1ste wedstrijd van het seizoen de internationale "Antwerp diamond trophy" hebben ze het allen zeer goed gedaan.
In de reeks basic novice werd Alice 16de en Elfya 20ste.
In de reeks advance novice eindigde Nena 17 de, Mariam 16de en Line 4 de. Polina moest helaas opgeven na de korte kür owv een blessure. We wensen haar een spoedig herstel.
Proficiat meisjes!
Tijdens de Sparkling cup schaatste Lyna voor het eerst voor een jury tijdens deze C wedstrijd. Ze werd in de reeks "rising star B " knap 5 de.
Hayley werd in de reeks pre competitief 2 de.
Proficiat !!!
Afgelopen zaterdag schaatste June haar eerste wedstrijd in een B wedstrijd. Ze behaalde in haar reeks pre miniem de 2de plaats!
Proficiat June! 👏👏👏
Volgend weekend wordt een druk schaatsweekend voor onze Hsk kids.
Op vrijdag en zaterdag wordt er te Wilrijk de internationale kunstschaatswedstrijd "Diamond cup" gereden.  Dit is een A wedstrijd met schaatsers uit binnen - en buitenland.
In de reeks Basic novice zullen Alice en Elfya deelnemen. Ze komen op zaterdag aan de start.
Op vrijdag worden de korte küren gereden in de reeks Advance novice girls. Voor HSK komen Line, Mariam, Nena en Polina aan de start.
Op zaterdag zullen deze meisjes dan hun lange kür rijden.
Wij wensen hen allen heel veel succes!!
Op zondag wordt er eveneens te Wilrijk de "Sparkling cup" geschaatst. Dit is een C wedstrijd. Voor HSK komen Hayley en Lyna aan de start. Hayley schaatst in de reeks Pré competitief en Lyna in de reeks Rising stars. Voor Lyna is deze wedstrijd ook haar eerste kennismaking met de competitie.
Wij wensen beide meiden heel veel succes toe!!
Morgen wordt er te Leuven de Pirouette skating gereden. Dit is een B competitie. Voor HSK zal June als enige deelnemen. Dit is voor haar haar eerste wedstrijd van het seizoen! Ze start in de reeks pre miniemen. Wij wensen haar heel veel succes toe!!!

Heb je niet gevonden op de tweedehandsbeurs wat je zocht, dan kan Karin’s schaatssport je misschien helpen.

Karin komt met haar winkeltje op dinsdag 15 oktober 2019 naar onze ijsbaan!

Indien je schaatsen wenst te kopen, geef dan op voorhand even door aan de balie welke schaatsen Karin moet meebrengen. Zo ben je zeker dat ze jouw maat of merk bij heeft!

Ook andere accessoires kunnen op bestelling meegebracht worden door Karin, neem zeker een kijkje op haar website: https://karinsschaatssport.nl

Tweedehandsbeurs

Heb je schaatskledij of schaatsen die te klein zijn en je wil ze voor een zacht prijsje verkopen? Of ben je op zoek naar schaatskledij of schaatsen?

Kom dan zeker eens langs op onze tweedehandsbeurs op

dinsdag 8 oktober 2019 (in de kleedkamers van de schaatsbaan)

Heb je niet gevonden op de tweedehandsbeurs wat je zocht, dan kan Karin’s schaatssport je misschien helpen. Karin komt met haar winkeltje op dinsdag 15 oktober 2019.

image.png

Start van het nieuwe seizoen!!!

Nog 2 weken vakantie... maar wij zijn ondertussen al druk bezig met de opstart van het nieuwe seizoen!!

We hopen weer heel wat leuke activiteiten te organiseren, maar vooral willen we jullie laten stralen en genieten op het ijs!

Noteer daarom alvast DINSDAG 24 september in jullie agenda, want dan hopen we jullie weer allemaal terug te verwelkomen op onze ijsbaan!

dinsdag van 18u00 -19u00

vrijdag 17u30 - 18u30